Testimoni 5 – Tiara beach resort – Port Dickson

kitorg book Tiara Beach resort thru org persendirian, meaning die adalah owner apartmnt studio tu,deal punye deal kitorg dpt best price la die bagi..klu sape2 pasni minat nak amik no contact brother ni sile btau aku ye,aku rekomen la..sbb klu book direct dgn tiara resort nih regenye blh tahan mahalnye..

so lepas book n byr deposit utk con4m kan,pd hari ahad nan indah yg lepas bergerakla kami 4 beranak ke PD, actually aku ajak mak n adek aku sorg ikut tp diorg x tdo bermalam,pas dinner baru diorg balik..sampai dlm kol 2+ gitu g lunch dulu , ikutkan check in pukul 3 tapi dgn brother ni boleh masuk awal😉.. kt lobby Tiara tu ade sorg clown dan sekor rabbit entertain Umar =D

dpt je kunci trus masuk bilik tuka2 baju, zuhur dulu siap2..ni bilik studio kitorg,mmg puas hati..luas..owner letak extra toto, bantal 6 bijik,pastu ruang tgk tv tu mmg 1 lg famili boleh tdo situ..goood

Dipetik daripada ”

http://superzetymarlia.blogspot.com

untuk tempahan :

Hantarkan SMS (019-655 8776) :
Nama
Email
Tarikh
2BC = (2 bilik country)

Booking melalui SMS kepada 019-655 8776.

kami akan reply jika ada kekosongan.

tiara beach resort, tbr, port dickson, tiara bay apartment, sewa unit tbr

About Admin

Perunding Hartanah Lelong dan Jual Beli Rumah. Bank Lelong, CIMB MEga Auction, RHB, Ambank, rumah lelong, tips beli rumah,
This entry was posted in TBR. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s